201710.09

Pssst: 23 november 2017 – Health & Care Network Kempen

Het Health & Care netwerk Kempen heeft de ambitie om de Kempen uit te bouwen tot een voorbeeldregio voor zorginnovatie. Het doel is het ondernemerschap en samenwerkingen in health & care te versterken en zorginnovatie een boost te geven.

Op 23 november 2017 bent u van harte uitgenodigd op ons Health & Care Network Event bij Wit-Gele Kruis Antwerpen, te Herentals (Nonnenstraat 12, 2200 Herentals).

Deze uitnodiging is bedoeld voor alle actoren die een link hebben met health & care. Zowel bedrijven, vrije beroepen, zorgorganisaties als onderwijs- en kennisinstellingen zijn van harte welkom op 23 november.

PROGRAMMA

18.00u Ontvangst met hapjes

19.00u Welkom en voorstelling coördinator – Peter Bellens, gedeputeerde provincie Antwerpen

19.20u Keynote – Dado Van Peteghem

20.10u HCN Kempen ‘the movie’

20.20u Pitches zorginnovatie

  • Ilke Vanhaelen, sales & tech specialist Ortho-Medico
  • Hilde Vandenhoudt, coördinator HaRTen Aas
  • Elise Torfs, verantwoordelijke onthaal en zorgcentrale Wit-Gele Kruis Antwerpen

21.00u Toelichting doelstellingen en aankondiging acties – Rudy Van Ballaer, algemeen directeur AZ Herentals en Renilde Craps, Gedelegeerd bestuurder VOKA Kempen

21.20u Netwerkreceptie met posterpresentaties

22.30u Einde

POSTERPRESENTATIE?

Heb jij een innoverend zorgproject dat verdient om in de kijker te staan? Tijdens de netwerkreceptie kan je je project tonen met een posterpresentatie. De ideale opportuniteit voor jouw project kenbaar te maken en partners te vinden.
Dien je poster in via ellen.vanhoof@thomasmore.be

Inschrijven kan hier.