201907.05

ESF lanceert oproep om opleidingen Artificial Intelligence (AI) op de werkvloer te ontwikkelen

Afbeeldingsresultaat voor artificiële intelligentie

Via deze oproep wil ESF ondernemingen (en hun werknemers) die in de toekomst gebruik gaan maken van Artificiële intelligentie (AI) en/of al aan de slag zijn met de implementatie van AI, ondersteunen met een aanbod van praktijkgerichte opleidingstrajecten ter aanvulling van het bestaande aanbod. Men gaat op zoek naar promotoren die een opleidingsaanbod ontwikkelen dat complementair is aan het bestaande aanbod en dit voor ondernemingen die vandaag nog geen AI toepassen en/of ondernemingen (en hun werknemers) die dit wel al doen. Op die manier kunnen ze gewapend met de juiste kennis en competenties de uitdagingen mbt. AI aangaan. Enkel ontwikkelkosten komen in aanmerking voor financiering, beheerskosten niet.

Een projectaanvraag kan ingediend worden tot 20 september 2019.

Meer info, vindt je op de website van ESF