201909.08

We trekken naar het LITC voor het Toekomstforum op 25 en 26 oktober ’19 – Kempenpact 2030

Samen een straf, ambitieus en gedurfd plan formuleren dat de kansen en krachten van onze regio bundelt, versterkt en future proof maakt?

Dat is wat we gaan doen tijdens een 2-daags Toekomstforum op 25 en 26 oktober ’19 bij het LITC in Laakdal. 80 Kempenaren brengen we samen om de complexe, maatschappelijke opgaven waar de Kempen voor staat te doorgronden, te ontrafelen en te analyseren. Door middel van de Future Search methodiek gaan we creatief aan de slag om de toekomst 2030 in beeld te krijgen en acties en plannen uit te werken. Hierop werken we verder richting een nieuw Kempenpact 2030.

Alle informatie vind je hier: http://streekplatformkempen.be/kempenpact-2030/ 

Het hele proces kan je volgen op www.facebook.com/toekomstforum.