201912.02

Nieuwe collega gezocht! – Vacature stafmedewerker

Wil je meewerken aan een sterke regio Kempen. Een regio die warm en inclusief is, duurzaam en waar ruimte is om te ondernemen en voor innovatie? Dan ben je bij het Streekplatform Kempen aan het juiste adres.

Wij zoeken een stafmedewerker die samen met de coördinator de doelstellingen van het Streekplatform Kempen realiseert. Inhoudelijk zet het Streekplatform Kempen in op diverse domeinen (innovatie & ondernemen, welzijn & zorg, leren & werken, groen en duurzame Kempen, ruimte & mobiliteit). Je takenpakket zal dan ook per definitie gevarieerd zijn. Welke accenten jouw takenpakket zullen kleuren is in overleg met de coördinator te bepalen.Je neemt initiatieven om projecten op te starten, je brengt mensen samen, faciliteert samenwerking en zorgt voor een doelgerichte opvolging en ondersteuning.
Je zorgt voor transparante en wervende communicatie en enthousiasmeert de krachten in de regio om zich achter gezamenlijke doelstellingen te scharen.

Hier kan je de volledige vacaturetekst vinden.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en motivatiebrief voor 9 januari naar streekplatformkempen@iok.be.

Heb je vragen over de vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen met kim.nevelsteen@iok.be of 0473/55 00 27.