Quantumsprong2030

Welke ideeën hebben onze ondernemers en studenten?

Thomas More

De Kempen: jong én vol briljante ideeën? Jazeker! 🤩 In aanloop naar het Toekomstforum zijn we ook bij de Thomas More hogeschool toekomstvoorstellen gaan verzamelen. #tfk2030 #kempenpact2030 #streekplatformkempen. Wat wil jij in beweging zetten voor de Kempen? Stuur ons jouw voorstel voor 10 oktober en maak kans op een leuke prijs! 👉 http://streekplatformkempen.be/quantumsprong2030/

Geplaatst door Toekomstforum – Streekplatform Kempen op Dinsdag 1 oktober 2019

Ook onze burgemeesters hebben wel wat ideeën:

Toekomstforum 25 & 26 oktober

Wie was er allemaal? Wie ging met wie in gesprek? Welke oefeningen kregen de deelnemers voorgeschoteld? Een groepsgesprek met 81 mensen hoe ziet dat er uit? … Beelden zeggen soms meer dan woorden.

Er is ontzettend hard gewerkt op het Toekomstforum. Om al dat harde werk in beelden tot zijn recht te laten komen zijn er twee mappen. Eentje bevat foto’s en hier en daar een flap waarmee gewerkt is. Een andere map bevat alle flappen. Daar kan u met een vergrootglas nalezen wat ter plekke de neerslag van alle ideeën en processen was.

Cartoons

Lex Dirkse nam met scherpe inzichten en treffende pen de werkzaamheden op het Toekomstforum op. Zijn cartoons zijn stuk voor stuk pareltjes die menige glimlach toverde bij de deelnemers, maar ook jou zullen kunnen bekoren.